+358 400 846 505

valvomo_1

Kameravalvontajärjestelmät

Toimitamme erittäin laadukkaat IP-pohjaiset kameravalvontajärjestelmät avaimet käteen -palveluna. Mahdollisuus myös vuokrata/liisata laitteet kuukausikustannuksella. Kysy!
Myös vanhentuneiden järjestelmien päivitys, sekä muokkaaminen / -laajentaminen onnistuu.

Kaikki lähtee liikkeelle kartoituksesta, jossa nykytilanne tarkastetaan ja tehdään etenemisestä suunnitelma. Kartoitus on aina asiakkaalle ilmainen.
Veloituksemme on 70€/tunti + alv.

Kaikissa käyttämissämme kameroissa on huipputason kennot ja laadukkaat optiikat.

Ero kuvan laadusta analogikameroihin verrattuna täytyy nähdä omin silmin, Oheisesta videosta voit nähdä tämän huomattavan eron ja todeta kuinka IP pohjainen kameravalvonta on laadukkaampaa ja tarkempaa. Ota huomioon, että 1080p, eli Full HD (2 megapikseliä) alkaa olla tänä päivänä jo minimiresoluutio. Uusimmat kamerat ovat lähes poikkeuksetta minimissään neljän megapikselin kennoilla tai tarkemmilla varustettuja.

Käyttämällämme IP -pohjaisella tekniikalla on huomattavia etuja perinteisiin tekniikoihin nähden;

 • Laitteet ovat hyvin kustannustehokkaita ja kuvanlaatu on huippuluokkaa. Neljän megapikselin kamerakuvassa on noin kymmenen kertaa enemmän tietoa kuin PAL -analogikamerakuvassa!
 • Analogitekniikalla joka kamerasta on tuotava oma fyysinen kaapeli aina tallentimeen asti. IP-tekniikalla riittää lähes aina yksi kaapeli per tallennin.
 • Kameroita voidaan niputtaa yhteen siirtolinkkiin ja säästää merkittävästi kaapelointikustannuksia.
 • Kameroiden lisääminen olemassa olevaan järjestelmään on huomattavasti yksinkertaisempaa kuin analogisissa järjestelmissä johtuen vähemmästä kaapelointitarpeesta ja virransyötöistä.
 • Siirtomatka kamerasta tallentimeen on käytännössä rajaton. Mahdollistaa näin hankalatkin kohteet.
 • Kameroiden ohjaus (PTZ) voidaan toteuttaa myös langattomien linkkien yli kilometrienkin päästä.
 • Kuvanlaatu on poikkeuksetta vähintään FULL HD -tasoista.
 • IP-kameroille ei myöskään tarvitse tuoda erillistä virransyöttöä kameran viereen sillä sähkö kulkee samassa kaapelissa kuin kuva aina sataan metriin asti (PoE).
 • Etävalvonta on hyvin tehokasta ja joustavaa, koska se onnistuu lähes kaikilta tietokoneilta ja mobiililaitteilta, vaikka maapallon toiselta puolen. Reaaliajassa.
 • IP -kamerat eivät tarvitse erillistä kotelointia tai lämmitystä talvellakaan, paitsi hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa kuten merenkulku ja räjähdysvaaralliset tilat.
 • Tallentimena voi käyttää tavallista PC-tietokonetta, tai erillistä tallenninta (PC-tietokoneeseen pohjautuvat ratkaisut ovat kuitenkin ylivoimaisesti helpompia käyttää ja ohjelmistot niille ovat varsin edullisia).
 • Perinteisistä murtohälyttimiin käytetyistä antureista hälytystieto voidaan tuoda myös kameroiden kautta tallentimeen, jolloin saadaan lisää varmuutta hälytyslähtöihin. Tämä onnistuu myös langattomia siirtolinkkejä pitkin pitkiä matkoja, ilman erillistä johdotusta.
  Jos esim. rakennus on tulessa, niin kamera ei sitä havaitse ilman että tulee lukuisia virhehälytyksiä päivässä. Kameraan liitetty palohälytin sen sijaan ei hälytä kuin palosta.

Ylläpitosopimus tai  asiakkaan oma ylläpito

Voimme tehdä ylläpitosopimuksen kameravalvontajärjestelmän ylläpidosta, jolloin laitteista maksetaan kertamaksu (tai vaihtoehtoisesti kuukausivuokra) ja tämän jälkeen kuukausittain ylläpitomaksu. Tämä sisältää laitteiden huollot, päivitykset ja kuvien ja videoiden tuonnin järjestelmästä ulos tarvittaessa.

Asiakas voi myös huolehtia laitteistostaan ja tallenteistaan itse, jolloin koulutamme ominaisuudet ja hyvät tavat toimia. Tällöin laskutetaan vain kertamaksu.

 

Yhteystiedot

IT-TURVA
info@it-turva.fi
+358 400 846 505
Tikkumäentie 4, 20300 Turku

Y-tunnus 2242773-4

 Tärkeää

 Tietosuojaseloste